Cărți pentru sănătatea fizică și psihică a femeilor

Salut, 

Ocupându-mă de promovarea ultimei mele cărți în engleză și prima semnată cu Cristina Gherghel, „iPERIMENOPAUSE: The Latest Upgrade to the Operating System of my Life - Malfunction: Hormonal Mayhem” adică „iPERIMENOPAUZĂ: Cea mai recentă actualizare a sistemului de operare al vieții mele - Defecțiune: Haos hormonal”, am realizat că toate glumele pe care le-am făcut de 1 aprilie, adică toate știrile bombă pe care le-am publicat pe unele dintre cele 100 de bloguri pe care le am, nu au fost infirmate.

Când?
Ziua are 24 de ore iar eu mă sunt doar un om.

Vreau să spun, nu, nu mă fac călugăriță pentru că sunt sigură că călugărițele – sau majoritatea dintre ele – au mai multă viață socială decât am eu. Dar nu sunt invidioasă, dimpotrivă.

Apoi vreau să infirm și știrea că am scris un roman erotic. Am scris romane de dragoste, dar nu erotice. Erotismul este ceva ce îmi... scapă. Vreau să spun, nu le am. Simplu.

Oricum, ținând cont de titlul ultimei mele cărți publicate în română pe tema menopauzei, ce erotism? 
Manifest pentru Femei de peste 30 de ani: Despre menopauza, dereglari hormonale, endometrioza, candidoza, dureri si anxietate

Nici dacă aș vrea nu aș putea scrie așa ceva. Unii spun că am cam înnebunit, căci, deh, sunt la menopauză, mai precis în perimenopauză. 
Adică perioada de dinainte de menopauză. Nu te plictisesc cu descrierea acestor etape perfect normale în viața unei femei, știi. 
Sunt destul de plictisită eu însămi. 

Îmbătrânesc, ca toți oamenii, și nu este loc de senzualitate. Mai ales în viața mea, a unui scriitor celibatar, care încearcă să-și câștige existența.

Stai că te-am trimis în confuzie. 
Cartea despre menopauză este publicată atât în română, cât și în engleză.

Mai exact, am scris două cărți care abordează subiectul menopauzei (pre, peri și post) și endometriozei, iar ambele sunt lucrări originale. Nu este vorba de o traducere a unei cărți dintr-o limbă în alta.

Inițial, am scris o carte în limba română și apoi, din senin, m-am hotărât să scriu una și în engleză.

Pe scurt, sunt două cărți distincte. 
Ambele sunt semnate cu numele meu complet, Cristina Gherghel, și nu cu Cristina G., așa cum am făcut între anii 2016 și 2019. Poate știi că am luat o pauză forțată în 2019 de la scris și publicarea cărților. 
Când m-am întors în domeniul acesta (scriere și publicare de carte), la sfârșitul anului 2022, am început să îmi semnez cărțile cu numele complet, Cristina Gherghel.

De aceea am menționat că este ultima, cea mai recentă lucrare publicată, dar totodată și prima mea carte în limba engleză semnată cu Cristina Gherghel.

Și gata, nu mai încerc să explic că te înnebunesc. Practic, publicam cu numele Cristina G. (o prescurtare a numelui de familie) iar acum public cu Cristina Gherghel.

Nu știu cât de bine cunoști limba engleză sau cât de mult îți place să citești cărți în orice limbă, dar îmi permit să te invit să îți citești cărțile și să fii la curent cu surprizele pe care le pregătesc. Sunt atât de multe, încât chiar și pentru mine sunt o surpriză.

Dacă ești o femeie și ai peste 30 de ani, ambele cărți menționate în acest blog sunt deosebit de utile. Premenopauză poate începe chiar și mai devreme de 30 de ani. 

Dereglările hormonale ne pot afecta la orice vârstă și nu numai pe noi, femeile. 
Despre dereglările hormonale la bărbați, nu cred că sunt persoana cea mai indicată să scriu cărți.

Dacă ai endometrioză, îți recomand mai cu seamă cărțile în engleză: 
Dacă nu ești interesată să le citești, îndrăznesc să-ți spun că aceste cărți sunt idei de cadouri fenomenale pentru orice femeie și pot fi dăruite cu orice ocazie (zi de naștere, aniversare, Crăciun etc.).

Iar dacă ai citit vreuna dintre cărțile mele și ți-a plăcut, aș aprecia enorm dacă ai găsi 3 minute să scrii o recenzie. Acum am două conturi de autor pe Amazon și, respectiv, pe Goodreads. 
Asta îmi complică și mai mult viața, dar aceste conturi sunt necesare deoarece mi-am schimbat numele de autoare. 

În acest scop, am și câteva bloguri care poartă acest nume în engleză și română. 
Dacă ești interesat/ă, iată lista: 
Nu-ți mai amintesc de rețelele sociale, căci sincer, am atât de multe încât nici eu nu mai intru pe ele. De unde să iau atâta timp?

Mulțumesc pentru vizită și s-auzim numai de bine!  

Cartea hibrid (memorii, jurnal și sfaturi) „iPERIMENOPAUSE: The Latest Upgrade to the Operating System of my Life - Malfunction: Hormonal Mayhem” este publicată în ambele formate: electronic și tipărit.


⭐⭐⭐⭐⭐

Îți mulțumesc din suflet dacă mi-ai recenzat pozitiv cărțile. 
Știu că ai fost mai mult decât generos/generoasă. 
Sunt conștientă de faptul ai închis ochii în fața erorilor de exprimare (și altele). 
Recunoștința mea este infinită. 
Universul o să-ți întoarcă înmiit înapoi fericirea ce împrăștii. 
Cred în legea atracției așa cum cred că este destulă abundență pentru toți oamenii pe lume. 
scris rosu albastru si stele galbene
Ia-ți destinul în mâini și publică-ți singur/ă munca! GRATUIT! 
Dacă nu ți-e frică de recenzorii nemiloși și până să fii publicat/ă de o casă de editură tradițională, publică singur GRATUIT pe Google Partners, Draft2Digital ori alte edituri virtuale. Sunt foarte multe. 

Dacă te-am ajutat cu ceva sau te-am făcut să zâmbești, consideră să te înscrii la canalul meu pe YouTube, să apeși pe îmi place, să împarți cu prietenii și, în cazul în care ai timp, m-aș bucura nespus să-ți citesc părerile pozitive. 

Legea recompensei 

Comentatorii care împart fericire au foarte multe șanse să citească gratis cărțile mele de auto-ajutor și pentru dezvoltare personală. 
Dar nu numai. 

Credit fotografii, videouri, audio
Unele sunt ale mele, altele de pe Pixabay, multe (precum cea de mai jos) de pe PngTree

Succesul tău să nu depindă niciodată de falimentul altora.